Brief van de Korfbalbond over bondsraadsleden:

Met de bestuurlijke herinrichting en de vernieuwde koers die het KNKV heeft ingezet is het KNKV op zoek gegaan naar vertegenwoordigers van de verenigingen – bondsraadsleden – in elk van de 24 regio’s. Personen die willen staan voor de korfbalsport en korfbalverenigingen in hun regio en mee willen denken over de ontwikkelingen en toekomst van korfbal konden zich tot en met 22 april aanmelden.

Onze doelstelling is om voor iedere regio minimaal twee kandidaten te kunnen voordragen aan de verenigingen. Dit doel hebben we nog niet bereikt. Daarom hebben we de termijn om kandidaat bondsraadsleden te werven verlengd tot maandag 17 mei a.s.

Vertegenwoordiging voor jouw vereniging
In de regio IJsselland – waar jouw vereniging (KV Elburg) onder valt – hebben zich nog niet voldoende kandidaten gemeld. Dat betekent dat er niet voldoende vertegenwoordigers zijn voor jouw vereniging en de collega-verenigingen in de regio en dus bij afwezigheid van het bondsraadslid geen stemmen richting het beleid van het KNKV zullen zijn.

Dat lijkt ons ook voor jouw vereniging een onwenselijke situatie. We vragen je dan ook om samen met ons personen aan te spreken en te benaderen voor deze rol binnen jouw regio. Deel de vacature voor bondsraadslid breed binnen jouw vereniging en motiveer potentiële vertegenwoordigers zich aan te melden.

Verkiezingen Op dinsdag 18 mei maken wij de kandidaat bondsraadsleden bekend. In de periode van 1 t/m 11 juni a.s. zullen de verkiezingen plaatsvinden, waarbij de verenigingen in de regio een keuze maken voor hun bondsraadslid en plaatsvervangend bondsraadslid. Informatie over dit proces volgt later.

Meer informatie en vragen De afgelopen periode zijn er verschillende nieuwsberichten verschenen op de kanalen van knkv.nl waarin meer uitleg en informatie te vinden is. Voor vragen kun je contact opnemen met je verenigingsadviseur of Henry van Meerten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangstellenden mogen ook informatie opvragen bij Geert de Haan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..