Nieuwe leden welkom bij KV Elburg

Langzamerhand worden alle activiteiten bij de korfballers van KV Elburg weer opgestart. Er wordt gewoon getraind maar competitiewedstrijden komen er de komende weken niet meer.
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. In deze periode worden de teams voor het nieuwe seizoen samengesteld, trainers daarbij gezocht en de trainingsuren weer vastgesteld.
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Heb je zaterdag meegedaan aan de vriendjes- en vriendinnetjesactiviteit? Je kunt je aanmelden of informatie vragen. We hopen dan in het nieuwe seizoen van start te kunnen gaan, niet alleen met trainingen maar ook met competitiewedstrijden.

Informatie over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.
Hartelijk welkom! Doe mee en je zult beleven dat korfbal een leuke en actieve sport is.