Bericht voor alle leden (en ouders, belangstellenden enz.)

Het korfbalseizoen 2020/2021 zit er op en we gaan naar het nieuwe seizoen 2021/2022.

Hopelijk een seizoen waarin weer “alles” mogelijk is. Afgelopen seizoen was het natuurlijk maar behelpen met van alles en nog wat.

Gelukkig kon er wel getraind worden en waren er op zaterdag zo nu en dan activiteiten. Verder was het veel regelen met maar weinig resultaat.

Vooral de competitiewedstrijden werden natuurlijk gemist. Daar doen we het toch allemaal voor, alhoewel alle andere activiteiten ook heel belangrijk zijn.

We kijken uit naar het nieuwe seizoen. De afgelopen maanden is al veel werk verzet door met name de jeugdcommissie (in combinatie met de TC) om de indelingen weer te regelen (een hele klus), trainers te benoemen enz.

Als extraatje kregen we aan het einde van het seizoen te maken met onze super enthousiaste jeugd die echt met zijn allen het beachkorfbalveld hebben geregeld, inclusief het toernooi. Alle waardering daarvoor.

Ook veel waardering is er voor iedereen die week in - week uit op het veld staan om training te geven en op zaterdag te coachen. Dat is niet altijd even eenvoudig. Hartelijk bedankt dat jullie dit steeds weer willen doen.

De activiteiten commissie organiseerde zo nu en dan activiteiten. Ook organiseerde de activiteitencommissie de actie voor het werven van vrijwilligers. Heb je al gereageerd op de oproep?

Zoals iedereen heeft kunnen lezen is de sponsorcommissie bezig geweest met het hoofdsponsorschap. Broekhuis Opel Doornspijk blijft de komende twee jaar hoofdsponsor.

De onderhoudscommissie heeft er voor gezorgd dat de accommodatie er netjes bij ligt. De kantinecommissie bereidt zich voor op een nieuw “vol” seizoen. Eindelijk weer leven in het clubhuis.

De communicatiecommissie zorgde er voor dat iedereen toch zoveel mogelijk op de hoogte bleef van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

De scheidsrechterscommissie zorgt ook komend seizoen weer voor de indeling van de scheidsrechters en organiseerde enkele weken geleden een clinic voor ‘jonge’ scheidsrechters.

Her bestuur probeerde alles zo goed mogelijk te coördineren en dankt iedereen die zich dit afgelopen seizoen heeft ingezet voor KV Elburg.

Ondanks alle maatregelen en beperkingen ging er toch ook veel gewoon door, met inzet van velen.

Hopelijk kunnen we in het nieuwe seizoen weer een beroep op iedereen doen. Laten we er met zijn allen iets moois van maken!

Namens het bestuur,

Geert de Haan.