Start van het korfbal seizoen voor KV Elburg.

KV Elburg start met het korfbalseizoen 2021/2022. De selectie start met de trainingen op dinsdag 17 augustus. De week daarna, vanaf maandag 23 augustus, beginnen de trainingen voor de andere teams. Natuurlijk worden de huidige corona-maatregelen nog gevolgd. Alle activiteiten vinden plaats op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.

De selectie staat dit seizoen weer onder leiding van Jackie de Vries en Rico Smit. Zij hebben het programma van de voorbereiding op het nieuwe korfbalseizoen samengesteld. Naast de trainingen en oefenwedstrijden is er ook weer een belangrijke rol voor FRIX Cross Fysiotherapie. Zij begeleiden de selectie ook dit seizoen weer. De selectie kan dus aan de bak voordat op zaterdag 11 september de eerste competitiewedstijd wordt gespeeld.

De jeugdcommissie heeft de teamindelingen weer gemaakt, trainers bij de teams gezocht en trainingstijden vastgesteld. Een behoorlijke klus maar ook de jeugdteams kunnen weer van start.

Traditiegetrouw wordt er bij aanvang van het nieuwe seizoen ook weer een startdag georganiseerd. De Broekhuis Opel Doornspijk startdag wordt gehouden op zaterdag 4 september. Behalve oefenwedstrijden worden er ook andere activiteiten georganiseerd.

Wil je ook meedoen? Korfbal is een mooie en gezellige sport en is geschikt voor alle leeftijden! Iedereen is van harte welkom om eerst mee te trainen voordat wordt besloten over een lidmaatschap.
Belangstellenden voor de korfbalsport kunnen een mailtje sturen naar de jeugdcommissie van KV Elburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of naar het algemene informatieadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Meer informatie op Instagram en de facebook pagina van KV Elburg of via www.kvelburg.nl.