Kom korfballen bij KV Elburg

Na bijna anderhalf jaar trainen in aangepaste vormen, geen competitie en maar weinig activiteiten gaat KV Elburg dit nieuwe seizoen vol verwachtingen van start.
De vereniging is druk bezig geweest met de voorbereidingen. Op zaterdag 4 september wordt de officiƫle start van het nieuwe seizoen. Een week later, op zaterdag 11 september, begint de veldcompetitie. Nu is het een goed moment voor nieuwe leden om zich aan te melden. Doe mee met deze prachtige maar ook gezellige familiesport!

Nieuwe leden zijn dus van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Maar wil je eerst eens proberen of korfbal wat voor je is? Natuurlijk mag je gewoon een aantal keren gratis meetrainen.
Korfbal is een gemengde sport, jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt.

Informatie over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.