Broekhuis Startdag leverde een prachtige korfbaldag op

Korfbalvereniging Elburg organiseerde zaterdag 4 september de Broekhuis Startdag, de officiële startdag van het nieuwe korfbalseizoen.
Op een feestelijk versierd korfbalveld op het Burg. Bode sportpark waren de hele dag diverse activiteiten. Eindelijk kon er weer wat worden georganiseerd, natuurlijk nog wel met de corona-maatregelen die nu nog gelden.
De selectie gaf een clinic aan alle jeugdteams, de kangoeroes hadden hun eerste training en natuurlijk was er voor de jongste kinderen een springkussen. Veel kinderen lieten zich schminken en bijna anderhalf uur lang werden ze vermaakt door een clown. Ook de kledingmarkt van (gebruikte) korfbalkleding was een succes.
Gedurende de dag waren er een aantal oefenwedstrijden. Elburg 1 sloot de rij tegen Oranje Zwart Zwolle. Trainer Jackie de Vries presenteerde zijn eerste selectie voor het komend veldseizoen.
Na afloop was er voor iedereen nog een hapje en drankje. KV Elburg kan terugkijken of een succesvolle opening van het seizoen. De gemeente Elburg had nog een gezonde verrassing voor de vereniging. Zij bood een mooi kistje fruit aan met daarbij de beste wensen voor het nieuwe seizoen.

de eerste selectie van KV Elburg, seizoen 2021 – 2022