Bericht van de korfbalbond

Opgeleid kader is één van de factoren die van invloed is op het plezier van spelers en trainers. Daarom biedt het KNKV diverse trainersopleidingen aan.
De aankomende periode gaan veel KNKV-opleidingen weer van start. Speciaal voor trainers en coaches die meer willen weten over hoe je een analyse van de wedstrijd omzet naar een trainingsplan met oefenstof, is er de KT3-opleiding.

Inhoud KT3-opleiding
Tijdens de KT3-opleiding leren cursisten hoe ze korfbalacties vanuit een wedstrijd uitwerken naar thema’s voor een training.
Ook leren cursisten hoe ze deze thema’s omzetten naar wedstrijdechte oefenvormen die bijdragen aan de ontwikkeling van de spelers en aansluiten bij het niveau, het talent en de motivatie van het team.
Meer over de KT3-opleiding vind je op www.knkv.nl

KT3-opleidingen voor dit seizoen
Voor dit seizoen zijn er tien KT3-opleidingen gepland op verschillende locaties in het land. Hieronder zie je op welke locaties de opleidingen dit seizoen plaatsvinden en wat de startdata zijn.
Voor een aantal locaties is de startdatum nog niet bekend, maar dit zal sowieso in oktober of november zijn.
DOS’46 - Nijeveen, startdatum 4 oktober;
OWK - Oostwold, startdatum 25 oktober;
HKV/Ons Eibernest – Den Haag, startdatum nog niet bekend;
KZ/Thermo4U - Koog aan de Zaan, startdatum 1 oktober;
SKF - Veenendaal, startdatum 1 oktober;
Rood-Wit – Wezep, startdatum 25 oktober;
MIA – Amersfoort, startdatum nog niet bekend;
Oxalis – Hegelsom, startdatum nog niet bekend;
DSC – Eindhoven, startdatum nog niet bekend;
DeetosSnel - Dordrecht, startdatum 8 oktober.

Aanmelden
Trainers en coaches die interesse hebben in het volgen van de KT3-opleiding kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Hierna ontvangt de trainer of coach een mail met een link naar een formulier om de aanmelding definitief te maken. Per locatie gaat de opleiding van start als er acht of meer deelnemers zijn en kunnen er maximaal twaalf deelnemers meedoen.

Bericht delen
We verzoeken jou als contactpersoon om dit bericht te delen met de trainers en coaches van jouw vereniging en we zien de trainers en coaches van jouw vereniging graag terug bij één van de KT3-opleidingen. Met vragen over deze opleiding kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..