Kom korfballen bij KV Elburg

KV Elburg heeft de najaarscompetitie op het veld afgesloten. Nu wacht de zaalcompetitie en de voorbereiding daarvoor. Op maandag 1 november zijn de trainingen in de verschillende sporthallen/sportzalen begonnen.

Oefenwedstrijden worden gespeeld op 13 en 20 november. Op zaterdag 27 november begint de zaalcompetitie.

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Maar wil je eerst eens proberen of korfbal wat voor je is? Natuurlijk mag je gewoon een aantal keren gratis meetrainen.

Korfbal is een gemengde sport, jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.

Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt. Doe mee met deze prachtige maar ook gezellige familiesport!

Informatie over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.