Korfbaldag in sporthal ‘t Huiken

Op zaterdag 20 november is er een volledige korfbaldag in de sporthal van ’t Huiken.

De hele dag worden er oefenwedstrijden gespeeld ter voorbereiding op de zaalcompetitie die op zaterdag 27 november begint.

De eerste jeugdwedstrijden beginnen om 10.00 uur en dan is er ook een training van de Kangoeroeclub. Aan het einde van de dag spelen de seniorenteams.

Elburg 2 speelt om 19.00 uur tegen Emmeloord 2. Om 20.30 uur speelt Elburg 1 tegen Emmeloord 1.

KV Elburg hanteert de maatregelen die in verband met corona moeten worden genomen. Er wordt gecontroleerd op de QR-code en het legitimatiebewijs. Ook is er jammer genoeg geen publiek welkom bij de wedstrijden.

Meer weten over KV Elburg? Informatie vragen over KV Elburg kan via . Een mailtje naar kan ook. Kijk ook eens op en de facebookpagina van KV Elburg.