Voorbereiding zaalkorfbalcompetitie

KV Elburg bereidt zich voor op de zaalcompetitie die aanstaande zaterdag 27 november begint. De afgelopen weken zijn alle teams begonnen met de trainingen in de diverse sporthallen / sportzalen.

Op zaterdag 20 november werden door bijna alle teams oefenwedstrijden gespeeld. Een enkele wedstrijd ging niet door vanwege corona-problemen bij de tegenstander.

In de sporthal van Kulturhus ’t Huiken werden vanaf 10.00 uur oefenwedstrijden gespeeld. Elburg 1 en 2 sloten ’s avonds de dag af met wedstrijden tegen Emmeloord 1 en 2.

Jammer genoeg kon er geen publiek bij zijn maar enkele wedstrijden werden uitgezonden via een livestream verbinding, tot stand gebracht door Corné Prins en vakkundig van commentaar voorzien door Rico Smit.

Dinsdagavond 23 november spelen Elburg 1 en 2 in ’t Huiken nog oefenwedstrijden tegen Regio 1 en 2 uit Vaassen. Op zaterdag 27 november begint de zaalcompetitie met alleen maar uitwedstrijden voor KV Elburg.