VDH Civiel projectmanagement tekent drie jarig sponsorcontract bij KV Elburg.

Gertjan van der Heide heeft zich met zijn bedrijf VDH Civiel projectmanagement voor drie jaar als sponsor verbonden aan Korfbalvereniging Elburg. Het bedrijf richt zich op projecten in de Civiele techniek en kan projectmatige ondersteuning bieden voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring op het gebied van projecten in de civiele branche kan er ondersteuning geboden worden in de uitvoering / werkvoorbereiding / projectleiding / omgevingsmanagement en in de tenderfase, voor opdrachtgever in de rol van toezichthouder of directievoerder.

Gertjan van der Heide: “Sportverenigingen spelen een prominente rol in het leven van onze inwoners en zijn van groot belang voor de jeugd en onze gezondheid. Op deze wijze wil ik hier mijn steentje aan bijdragen”.

KV Elburg heet Gertjan van der Heide van VDH Projectmanagement hartelijk welkom als nieuwe sponsor. Als dank voor zijn steun aan KV Elburg ontving Van der Heide een boeket bloemen uit handen van Gertwin Visscher, voorzitter van de sponsorcommissie en Benjamin Tijdeman, accountmanager van de commissie.

Ook sponsor worden van KV Elburg? Stuur vrijblijvend een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sponsorcommissie neemt dan contact met u op.

IMG 20220305 WA0002 IMG 20220305 WA0004