Korfbalvereniging Elburg zoekt voor het seizoen 2022 / 2023 een
Trainer/coach voor haar 2e seniorenteam.
KV Elburg is een enthousiaste vereniging met momenteel 235 leden. Naast de grote jeugdafdeling zijn er vier seniorenteams actief. Dat zijn twee midweekteams en twee competitieteams op zaterdag. Elburg 2 speelt momenteel (zaal en veld) in de reserve 3e klas. In het seizoen 2022 / 2023 zullen er ook een aantal A-spelers doorstromen naar de selectie.
De trainingsavonden zijn op dinsdag – en donderdagavond. Van de trainer/coach van senioren 2 verwachten we dat hij/zij, in goede samenwerking met de hoofdtrainer, op donderdagavond de training verzorgt en op zaterdag de coaching doet.
KV Elburg kent een vergoeding voor de trainer / coach van senioren 2.
Reacties graag naar Geert de Haan, wnd voorzitter van de Technische commissie, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.