Korfbalprogramma zaterdag 14 mei

Op zaterdag 14 mei is er, na twee ‘vrije’ weekenden, weer een bijna volledig korfbalprogramma. Er worden uitwedstrijden gespeeld maar ook zijn er een aantal thuiswedstrijden op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.
De eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Om 10.00 komt ook de Kangoeroeclub weer bij elkaar.

Elburg 2 speelt om 14.00 uur in Zwolle de uitwedstrijd tegen Oranje Zwart 2. Daarna komt Elburg 1 in het veld tegen Oranje Zwart 1. Die wedstrijd begint om 15.30 uur.
Elburg verloor de thuiswedstrijd tegen Oranje Zwart maar was in die wedstrijd zeker niet kansloos. De prima wedstrijd tegen Nääs uit Enschede van een paar weken geleden geeft Elburg vertrouwen voor de wedstrijd tegen Oranje Zwart.
Kijk voor het volledige programma op www.kvelburg.nl.