Het Poort5 schoolkorfbaltoernooi van KV Elburg!

Woensdagmiddag 25 mei werd het tweede deel van het Poort5 Schoolkorfbaltoernooi gehouden op het Burg. Bode sportpark. De groepen 5 en 6 van de basisscholen waren aan de beurt. Met zo nu en dan een klein regenbuitje werd er sportief gestreden om de prijzen.
Om 17.30 uur kon de organisatie de bekers uitreiken aan de kampioenen. Voor groep 5 was dat Team 3 van de Prins Willem Alexanderschool. De Borchstee werd kampioen bij groep 6. Zij mochten de bekers mee naar hun school nemen.
Alle deelnemers gingen naar huis met een vaantje en een attentie van JUMBO Elburg.
De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi, volgens diverse ouders perfect georganiseerd. Dank aan Poort5 en Jumbo Elburg voor hun ondersteuning!

Wil je verder kennis maken met de korfbalvereniging en nog een aantal keren gratis meetrainen? Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. U krijgt altijd een reactie.

kampioen groep 5:  Team 3 PWA

kampioen groep 6: De Borchstee.