Kom korfballen bij KV Elburg!!

KV Elburg heeft de veldcompetitie (bijna) afgesloten. Zaterdag 18 juni worden de laatste wedstrijden gespeeld en wordt het seizoen afgesloten.

De voorbereidingen voor het nieuwe korfbal seizoen 2022 / 2023 zijn natuurlijk ook al weer in volle gang. Nieuwe teamindelingen worden gemaakt en er worden weer afspraken gemaakt met trainers.
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Maar wil je eerst eens proberen of korfbal wat voor je is? Natuurlijk mag je gewoon een aantal keren gratis meetrainen. Misschien train je al op het korfbalveld nadat je hebt meegedaan aan het schoolkorfbaltoernooi?
Korfbal is een gemengde sport, jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom.
Voor de jongste jeugd vanaf 4 jaar is er de Kangoeroeclub. Vanaf 6 jaar is competitiespelen mogelijk. Ook heeft de vereniging een recreantengroep, die geen competitie speelt. Doe mee met deze prachtige maar ook gezellige familiesport!

Informatie over korfballen bij KV Elburg kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zie ook de informatie op de site www.kvelburg.nl of op de facebook-pagina van KV Elburg.