Activiteitencommissie

Rianca Wemerman:
06-36144880

De activiteitencommissie is de commissie van KV Elburg die zich bezig houdt met het organiseren van activiteiten bij KV Elburg. Een groep enthousiaste mensen probeert voor alle leeftijden, door het jaar heen een aantal activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan de afsluitdag, filmavond, schoolkorfbaltoernooi, schutterstoernooi,sinterklaas en andere feesten. De activiteitencommissie houdt zich ook bezig met de financiƫle acties, zoals de bingo, schottaton en de lotenverkoop in de zaal.

Als activiteitencommissie hebben we de volgende doelen:

• - Activiteiten organiseren voor jong en oud
  • - Met elkaar en voor elkaar geld voor de vereniging bij elkaar brengen

We kunnen het organiseren niet alleen, daarvoor hebben we jou nodig. We zoeken mensen die het leuk vinden om activiteiten te organiseren of bij een activiteit te begeleiden. Dus neem contact op met Sjaak van Riesen als je het leuk vindt om ons mee te helpen.

Leden commissie:

Naam Contactgegevens