Technische commissie senioren

Trainer recreanten
Gerard van der Laan
Tel: 0525-682068

De taken van de technische commissie zijn onder andere:
- Het ontwikkelen en bewaken van het korfbaltechnisch beleid
- Het samenstellen van de senioren- en juniorenteams: voor de samenstelling van de selectieteams S1   en S2 is de hoofdtrainer verantwoordelijk
- Het organiseren van oefenwedstrijden / deelname aan toernooien
- Het indelen van trainingstijden
- Het aanstellen van trainers / leiders van de diverse teams
- Begeleiding en ondersteuning van de trainers/coaches
- Klankbord voor de leden op korfbal gebied
- Organiseren van het overleg tussen de trainers
- Zorg voor het materiaal
- Regelen van de zaaluren voor de zaalcompetitie
- Trainers/coaches van de senioren/junioeren maken ook deel uit van de TC