Businessclub

Als een van de weinige korfbalverenigingen in Nederland, heeft Korfbalvereniging Elburg een eigen businessclub. Deze club bestaat uit bedrijven die onze vereniging een warm hart toedragen en meehelpen aan de ontwikkeling van korfbal in Elburg. Natuurlijk is het 1e senioren team het visitekaartje van onze vereniging maar ook de ambities van de vereniging om met de jeugd naar een hoger niveau te gaan spreekt de businessclubleden aan.

Met de businessclub wordt ook de mogelijkheid gegeven aan ondernemers om onder aangename omstandigheden contacten te onderhouden met collega ondernemers. Het is een ambitieuze businessclub, die wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer en een professionele aanpak.Om de onderlinge contacten tussen de sponsors te versterken en het netwerk verder uit te breiden organiseert de businessclub 2x per jaar een speciale bijeenkomst. De ene keer is dit in ons clubhuis ’t Vak Apart waar sportiviteit en zakelijkheid hand in hand gaan. De andere keer is dit op locatie bij een van de leden waar via business-to-business kan worden gewerkt aan een uitgebreid netwerk van zakelijke relaties. Zo wordt zakendoen plezieriger en wordt kennis en ervaring met elkaar gedeeld.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om onze korfbalvereniging te sponsoren of wilt u ook lid worden van de businessclub? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar Sponsorzaken.

koffer - korf - zaak - sport