Club van 25

Wat is de Club van 25?

De club van 25 is een zeer interessant en aantrekkelijk sponsorprogramma voor leden en niet leden georganiseerd door de korfbal vereniging Elburg. De club van 25 geeft u als particulier de mogelijkheid wat extra`s te doen voor de korfbal in Elburg.
Voor wie is de Club van 25?
De Club van 25 is een groep mensen die de korfbal vereniging een warm hart toedraagt en dit uit door jaarlijks minimaal een donatie te doen van € 25,-. Hiervoor komt uw naam op een bord te staan in ons clubhuis.
Wat gaat er met de opbrengsten gebeuren?
De opbrengsten van de club van 25 komen ten goede aan de korfbal vereniging Elburg. De club van 25 kan deze extra inkomsten gebruiken voor o.a. nieuw trainingsmateriaal en de inventaris van het clubhuis. U wordt in alle gevallen via E-mail bericht, over de uitgaven die door de club van 25 kunnen worden gedaan. Maar ook uw menig telt. Ook u kunt ideeën voorstellen waar het geld van deze club aan besteed moet worden.
Lid worden van de Club van 25?

Wij hopen van harte dat u ook een lid van de club van 25 wilt worden.
U hoeft dan alleen het formulier in onderstaande bijlage i
n te vullen en aan een van de psf leden af te geven.

Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend mailen naar Club-van-25 via Sponsorzaken.
Ledenlijst club van 25
E.   Bosch fam. Bonestroo