Sponsornieuws

Restaurant De Haas nieuwe bordsponsor van KV Elburg

Restaurant De Haas is één van de nieuwe bordsponsoren van Korfbalvereniging Elburg.
Deze week tekenden Gerrit Jan Vos en Dick van den Berg (namens KV Elburg) het sponsorcontract.

Restaurant De Haas is de ideale gelegenheid voor jong en oud om lekker uit eten te gaan, te borrelen in het grand café of restaurant. Of om een terrasje te pakken.
Ook zijn er volop mogelijkheden voor het vieren van allerlei feesten in één van de zes feestzalen. Op hun website staan alle mogelijkheden die worden geboden in het familiebedrijf.
Al meer dan 50 jaar een begrip in Elburg en omstreken!

Restaurant De Haas is telefonisch te bereiken via 0525-681737 en via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KV Elburg bedankt Restaurant De Haas hartelijk voor hun steun!

Visscher Assurantiën nieuwe bordsponsor KV Elburg,

Visscher Assurantiën is één van de nieuwe bordsponsoren van Korfbalvereniging Elburg. Deze week tekenden Gerrit Visscher en Dick van den Berg (namens KV Elburg) het sponsorcontract
Dat gebeurde in het kantoor van Gerrit Visscher, gevestigd aan het Klaverplein 10 te Elburg.

Visscher Assurantiën BV behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Een juiste inventarisatie ligt ten grondslag aan de adviezen, waarna wordt onderzocht welke financiële instelling het aantrekkelijkste productaanbod heeft. Financiële dienstverlening is en blijft mensenwerk! Visscher Assurantiën neemt daarom graag de tijd voor u, contact van mens tot mens. Er wordt werk gemaakt van een goed advies!

Visscher Assurantiën is telefonisch te bereiken via 0525-680680 en via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KV Elburg bedankt Visscher Assurantiën hartelijk voor hun steun!

Nieuw sponsorbord voor KV Elburg,

Deze week is het nieuwe sponsorbord geplaats bij de accommodatie van KV Elburg.

Het oude bord was aan vernieuwing toe. Een goede gelegenheid om ook de naam van de nieuwe hoofdsponsor op te nemen.

Dat is Broekhuis Opel Doornspijk geworden.

De vorige hoofdsponsor, JUMBO supermarkt uit Elburg is gestopt met het hoofdsponsorschap.

JUMBO blijft wel sponsor van KV Elburg.

Broekhuis is een bekende sponsornaam bij KV Elburg.

In het verleden waren enkele bedrijven van Broekhuis, waaronder die in Harderwijk, hoofdsponsor.

KV Elburg heet Broekhuis Opel Doornspijk van harte welkom!

We hopen op een goede samenwerking.

Sponsorleden

Hieronder vindt u in alfabetische volgorde alle sponsoren die onze korfbalvereniging een warm hart toedragen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om onze korfbalvereniging te sponsoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ABC Hekwerk Oost
ACM Opleidingen b.v.