Korfbal Vereniging Elburg

Opgericht 17 november 1977

Sponsornieuws

Holstege Montage shirtsponsor van KV Elburg D2

Het D2 team van korfbalvereniging Elburg kreeg zaterdagmorgen 27 januari nieuwe wedstrijdshirts aangeboden door Holstege Montage uit Nunspeet. Het team is maar wat blij met de nieuwe shirts en heeft de sponsor bedankt met een mooie bos bloemen.
Holstege Montage bestaat intussen al elf jaar en is gevestigd aan de Berenbosweg 17 te Nunspeet. Het bedrijf is gespecialiseerd in keukenmontage, badkamermontage en timmerwerk/afbouw. Bertus Holstege vindt het belangrijk om plaatselijke of regionale clubs te steunen. Zo hoopt hij ook nog wat binding met het team of de vereniging te kunnen houden. Holstege Montage is bereikbaar via 06-51188788 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op www.holstegemontage.nl.

Op de foto het talentvolle D2-team van KV Elburg met hun trainer/coach Gerjan Berghorst en natuurlijk de heer Bertus Holstege van Holstege Montage.

20180128D2

FriX Cross Fysio nieuwe sponsor van KV Elburg

FriX Cross Fysio uit Elburg is een nieuwe sponsor van KV Elburg.

Het is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt gerund door twee enthousiaste mannen namelijk Mathijs Frik en Laurens Bank. Zij hebben zich voor minimaal 3 jaar verbonden aan KV Elburg.

Behalve de sponsoring zullen er ook clinics worden gegeven. Hoe constateer je een blessure en hoe voorkom je blessures, wat is een juiste warming up enz.
De praktijk is gevestigd te Elburg aan de Industriestaat 18a, telefoon 06-13511950.
KV Elburg dankt de nieuwe sponsor hartelijk voor hun steun.

 20170921

Broekhuis Doornspijk sponsor van KV Elburg

Garage Broekhuis te Doornspijk is sponsor geworden van KV Elburg.
De jonge korfballers van Elburg B1 ontvingen fraaie speelshirts.
Broekhuis heeft een actie gekoppeld aan de sponsoring.
Zij geven leden van KV Elburg korting bij onderhoud van- of aanschaf van een auto.
Namens KV Elburg hartelijk dank voor de steun!

20170829sponsorbroekhuis

Schildersbedrijf Witteveen sponsor van Elburg D1

Schildersbedrijf Witteveen uit Nunspeet is shirtsponsor geworden van D1 van korfbalvereniging Elburg.
Het schildersbedrijf is opgericht in 1977 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een modern en innovatief onderhoudsbedrijf. Van vele monumentale panden van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers wordt het totaalonderhoud uitgevoerd. De meeste disciplines voor het uitvoeren van het totaalonderhoud heeft het bedrijf zelf in huis of men werkt samen met vaste partners.
Vast team
Vandaag de dag werkt het schildersbedrijf met een team van zeven vaste medewerkers die zich met verve inzetten en betrokken zijn bij hun werk.
Schildersbedrijf Witteveen is gevestigd in Nunspeet aan de Marconiweg 9-C, telefoon 0341-256857 (www.schildersbedrijfwitteveen.nl).
Op de foto Elburg D1 in hun nieuwe sponsorshirts. Er waren bloemen voor de heer Witteveen. KV Elburg dankt de firma Witteveen hartelijk voor hun steun aan onze vereniging.

Witteveen 1

Witteveen 2