Korfbal Vereniging Elburg

Opgericht 17 november 1977

Sponsornieuws

Van Deutekom Administratie & Advies bordsponsor van KV Elburg

Van Deutekom Administratie & Advies is bordsponsor geworden van KV Elburg.

Het reclamebord hangt inmiddels langs het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.

Deze week werd het sponsorcontract getekend door mevrouw Erna van Deutekom en Dick van den Berg, voorzitter van de sponsorcommissie van KV Elburg.

Als dank werd een fraai bos bloemen aangeboden.

Van Deutekom Administratie & Advies is sinds 1968 dé ondernemende financieel en fiscaal adviseur voor het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector, particulier en zelfstandige.

Vanuit oprechte betrokkenheid staat het bedrijf naast én achter de ondernemer met een compleet administratief- en adviespakket: van boekhouding tot belastingaangifte, van salarisadministratie tot bedrijfsadvisering.

Het werk gaat veel verder dan administreren alleen: Van Deutekom administratie & Advies kijkt met een strategisch oog naar uw belangen en schakelt waar nodig specialisten uit haar netwerk in.

IMG 2430 1

IMG 2425

Voor meer informatie: www.deutekomadministratie.nl

KV Elburg bedankt Van Deutekom hartelijk voor haar ondersteuning!

Autobedrijf Wijnne nieuwe sponsor van KV Elburg

Autobedrijf Wijnne op de Hoge Enk is shirt- en bordsponsor geworden van KV Elburg.

Het B1 team van de korfbalvereniging ontving nieuwe wedstrijdshirts en inmiddels hangt er een mooi reclamebord langs het veld van de vereniging op het Burg. Bode sportpark.

Autobedrijf Wijnne bestaat vanaf 1982, opgericht door Gerrit-Jan en Ria Wijnne.

In de decennia daarna groeide het autobedrijf uit tot een echt full-service bedrijf met een vaste en trouwe klantenkring tot in de wijde omgeving.

Het bedrijf beschikt nu over een nieuw en modern bedrijfspand, met een APK-straat en een up-to-date schadeherstelafdeling.

In de loop van de jaren stapten hun kinderen Gerrit, Hennie en Anneke in het familiebedrijf. Zij bouwden het bedrijf uit en openden in juni 2008 een 2de vestiging in Nijmegen.

Het bedrijf bleef groeien en precies 9 jaar na de opening van de vestiging in Nijmegen, opende autobedrijf Wijnne een 3de filiaal in Dieren.

In januari 2019 gaven Gerrit-Jan en Ria het stokje door aan hun 3 kinderen. Beiden blijven echter een actieve rol vervullen bij het reilen en zeilen van Autobedrijf Wijnne.

Voor meer informatie raadpleeg de site www.wijnne.nl

Autobedrijf Wijnne, hartelijk dank voor uw steun aan KV Elburg!

20190928

20190928a

 

Topslagerij Van de Weg nieuwe bordsponsor KV Elburg,

Topslagerij Van de Weg is de nieuwe bordsponsor van KV Elburg. Het bord hangt al een tijdje langs het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark maar op 25 september werd het sponsorcontract getekend.

Voorzitter van de sponsorcommissie Dick van den Berg overhandigde als dank een fraai boeket bloemen.

Sinds begin 1928 is slagerij Van de Weg een familiebedrijf en een begrip in de regio. De slagerij beschikt over een eigen slachterij, worstmakerij en rokerij waar de heerlijkste producten bereid worden.
Uit de eigen keuken komen de lekkerste snacks en hapjes. Ook voor gourmetschotels bent u bij Van de Weg aan het juiste adres.
Slagerij Van de Weg heeft vijf vestigingen waar het assortiment op vol ambachtelijke wijze wordt bereid.
Slagerij Van de Weg is in Elburg gevestigd in winkelcentrum De Vrijheid.

Voor meer informatie raadpleeg de site van slagerij Van de Weg www.slagerijvandeweg.nl.

IMG 2401 1

Restaurant De Haas nieuwe bordsponsor van KV Elburg

Restaurant De Haas is één van de nieuwe bordsponsoren van Korfbalvereniging Elburg.
Deze week tekenden Gerrit Jan Vos en Dick van den Berg (namens KV Elburg) het sponsorcontract.

Restaurant De Haas is de ideale gelegenheid voor jong en oud om lekker uit eten te gaan, te borrelen in het grand café of restaurant. Of om een terrasje te pakken.
Ook zijn er volop mogelijkheden voor het vieren van allerlei feesten in één van de zes feestzalen. Op hun website staan alle mogelijkheden die worden geboden in het familiebedrijf.
Al meer dan 50 jaar een begrip in Elburg en omstreken!

Restaurant De Haas is telefonisch te bereiken via 0525-681737 en via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KV Elburg bedankt Restaurant De Haas hartelijk voor hun steun!