Businessclub KV Elburg op bezoek bij het ASK

Op donderdag 19 mei was de businessclub van KV Elburg op bezoek bij het Artillerie Schietkamp op de Legerplaats bij Oldebroek te ’t Harde.

Onder leiding van Dick Kalverda en Dick van den Berg hadden de deelnemers een leerzame en gezellige middag.
Na het welkomswoord van Dick Kalverda in de officiersmess op “de knobbel” werd een bezoek gebracht aan het artilleriemuseum. Onder leiding van twee gidsen kwam men veel te weten over de geschiedenis van de artillerie binnen de krijgsmacht.
Aan het eind van de rondleiding was het tijd voor een groepsfoto. Na een gezellig samenzijn in de officiersmess werd er genoten van een heerlijk buffet.
Alle deelnemers gingen met een mooie foto weer naar huis, vol lof over de gezellige, leerzame en goed georganiseerde middag.

2016businessclub