Visscher Assurantiën nieuwe bordsponsor KV Elburg,

Visscher Assurantiën is één van de nieuwe bordsponsoren van Korfbalvereniging Elburg. Deze week tekenden Gerrit Visscher en Dick van den Berg (namens KV Elburg) het sponsorcontract
Dat gebeurde in het kantoor van Gerrit Visscher, gevestigd aan het Klaverplein 10 te Elburg.

Visscher Assurantiën BV behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Een juiste inventarisatie ligt ten grondslag aan de adviezen, waarna wordt onderzocht welke financiële instelling het aantrekkelijkste productaanbod heeft. Financiële dienstverlening is en blijft mensenwerk! Visscher Assurantiën neemt daarom graag de tijd voor u, contact van mens tot mens. Er wordt werk gemaakt van een goed advies!

Visscher Assurantiën is telefonisch te bereiken via 0525-680680 en via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KV Elburg bedankt Visscher Assurantiën hartelijk voor hun steun!