Restaurant De Haas nieuwe bordsponsor van KV Elburg

Restaurant De Haas is één van de nieuwe bordsponsoren van Korfbalvereniging Elburg.
Deze week tekenden Gerrit Jan Vos en Dick van den Berg (namens KV Elburg) het sponsorcontract.

Restaurant De Haas is de ideale gelegenheid voor jong en oud om lekker uit eten te gaan, te borrelen in het grand café of restaurant. Of om een terrasje te pakken.
Ook zijn er volop mogelijkheden voor het vieren van allerlei feesten in één van de zes feestzalen. Op hun website staan alle mogelijkheden die worden geboden in het familiebedrijf.
Al meer dan 50 jaar een begrip in Elburg en omstreken!

Restaurant De Haas is telefonisch te bereiken via 0525-681737 en via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KV Elburg bedankt Restaurant De Haas hartelijk voor hun steun!